@yvijanni
2023
Sitecode: 19026
Leuke camping met zwembad. Er is een restaurant en een taxi naar de stad voor 100 MDH. De sfeer is heel relaxed en je kunt je er op je gemak voelen. Het sanitair is grotendeels schoon en goed onderhouden. Er is warm water en een wasservice.
Sitecode: 19485
Staanplaats oké, personeel vriendelijk, maar sanitair vies en niet goed onderhouden. Helaas kost het zwembad extra. 50 MDH voor volwassenen, 30 MDH voor kinderen. Te duur voor een snelle afkoeling. Schandalig in vergelijking met andere campings. Voor één nacht oké, meer niet.
Sitecode: 19656
Goed verzorgde camping op een prachtige locatie. Schoon sanitair met warm water. wasmachines aanwezig. Zwembad om af te koelen. Aardig personeel. We zouden terugkomen.
Sitecode: 19368
Mooi terrein, maar het sanitair is verouderd, slecht verlicht en alleen koud water. Anders goed gelegen en op loopafstand van de stad. In de zomer staan daar nauwelijks stacaravans.
Sitecode: 19027
Het veld is mooi. Er zijn ook schaduwrijke plaatsen. Het sanitair maakt van buiten een nette indruk, maar wordt blijkbaar niet regelmatig schoongemaakt en er is geen warm water. Het zwembad naast de deur moet extra worden betaald en is relatief duur, maar de moeite waard voor gezinnen. Wasservice aanwezig.
Prima voor een nacht, maar niet bijzonder gastvrij. We waren daar alleen. Allereerst wisten we niet zeker of de plaats open is. Sanitair oké. Douchen met warm water. elektriciteit aanwezig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Mooie camping aan de rand van de duinen. Schoon sanitair, zwembad in een leuke sfeer. Een geweldige oase van welzijn.