@yvreborden
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
prima locatie. jammer dat Wifi niet op de plek is. Let op, zowel dames als heren toilet is voetstappen. Geen warm water om af te wassen.
9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Leuk voor een nachtje of 2 voor onderweg. Alles aanwezig. Wifi schandalig duur. Sanitair is top
Was hier op 15.3.2020 weer en werd wederom hartelijk door Gerard ontvangen. De hond was er ook nog en ook die kwam gedag zeggen. Ik snap de reactie van Senior Rossi niet helemaal. een 1 geven is ronduit belachelijk. Er staan foto's op Campercontact, er is duidelijk aangegeven wat er is dus wat wil je nog meer? Een beetje extra betalen voor een aanhanger is niet gek hoor, gebeurd op veel meer plekken. Het wifi signaal mag wat beter.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Toppertje. Heerlijk rustig en vriendelijke ontvangst. Doe er een wc bij en het wordt een 9
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wij sluiten ons volledig aan bij eerdere beoordelingen. ACSI prijs is 18,00 en er ligt een schitterend fietspad ( 17 km ) naar Valencia
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prima plek voor een tussenstop. Plekken zijn niet groot, maar onze 8,20 mtr konden we toch kwijt. In eerdere beoordelingen lees ik dat het sanitair niet oké is. Niet correct, want dit is prima in orde. Het is verwarmd en ja, er zijn geen toiletbrillen maar hoe zou dat komen? Ook lees ik dat er niet voldoende stroomaansluitingen zijn. Ook dit klopt niet. Bij ons bezoek op 13/11 was de camping zo goed als vol en er waren nog ruim voldoende stroomaansluitingen beschikbaar. Deze staan achter de huisjes. Ontvangst is buitengewoon vriendelijk
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Meneer P@13t3 zegt het volgende: We veranderen het tarief voor de maand juli en augustus Tempora Alta. De prijs is 15 euro per nacht en in het laagseizoen verlagen we de prijzen opnieuw. Wij waren hier op 14/11 en de prijs was nog steeds 15,-. Locatie is prima maar 1 wc en 1 douche voor iedereen is wel wat beperkt. Geen 15,- waard