@zacshoomans
- 2019
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

arriveerde voor een nacht, bleef twee nachten ... wat een geweldige plek, vooral in een koude en regenachtige april - de fantastische bar / restaurant / winkel verdient het goed te doen. je moet vroeg zeggen als je in het restaurant wilt eten - het is erg populair? je hebt een 2-pins adapter nodig voor de ehu…
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden
de details voor het parkeren zijn nu erg verouderd - ik heb gisteravond eeuwenlang geprobeerd de parkeerplaats van de camping te vinden, omdat er geen borden met campers waren geplaatst. gaf het net op toen ik het kleine bordje op de hoofdweg zag! de bewegwijzering is verschrikkelijk, maar de nieuwe ENORME parkeerplaats ligt naast de crèche bij de nieuwe koepel. geen diensten behalve bakken die ik kon vinden. maar het is enorm en gratis
2021
Het proces van de gemeenteraad moet dus worden gerespecteerd en ondersteund. Fantastische uitzichten en mooie wandelingen met oude steengroeven en geschutsopstellingen om in de buurt te verkennen. Warden woont ter plaatse in een busje en verzamelt rond de schemering £ 10 per busje. openbare toiletten bevinden zich in de buurt van de ingang van de parkeerplaats.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Verbleef hier zondag 29 december - parkeerterrein druk toen we aankwamen rond 18.00 uur - maar kamer in de verste hoek voor onze 6m Moho. Personeel vriendelijk. Ontbijt om 9 uur was zeer goed.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
slechts 2 punten voor EHU - al bezet dus gingen we verder naar de nabijgelegen lucht aan het meer
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
rustige, schaduwrijke plek in het centrum van de stad - goede nachtrust