@zeilersopwielen
fantastische plek! Leuk voor kinderen, er is een opblaastrampoline in het meertje aangrenzend, een glijbaan, schommels, een strandje, een haventje, er zijn kano die mag gebruiken. Fijn dat er een wasmachine is, betaling met enveloppe. het sanitair is wel weinig wanneer de plaats volstaat, het afwaswater was koud, maar dat is enige puntje van aandacht. Wij vonden dit een super plek!
Mooie (wel grote) camping met voor de campers prachtig veldje aan zee. wel vol op de harde wind. Sanitair is schoon, modern, netjes, ruim, douchen gaat via chipkaart en kost 40 NOK per minuut. overnachting 500 NOK, stroom is gratis. (afhaal) restaurantje op de camping. Al met al duur maar het is een fijne plek!
Bij aankomst in het desolate Hirtshals is de camping een warme verrassing. Bij de ingang werd ‘vol’ vermeld, wij hadden echter gereserveerd en kregen een plek toegewezen. Vriendelijk personeel, prachtige ligging onder aan vuurtoren en aan zee. Fris groen gras waarop alle campers stonden. Sanitair: te weinig douches maar prima, voor douche moeten muntjes gekocht worden, zou beter bij de prijs inbegrepen kunnen zijn. Al met al: aanrader!
goede tip van voorganger: het legen en vullen van tanks moet vóór de slagboom. De ligging aan de haven is gezellig. Het is rommelig en eenvoudig, dan vind ik € 30 vrij duur. het sanitair bij de jachthaven is niet heel schoon, maar de douches zijn goed. De kinderen hebben heerlijk gespeeld bij de rotsen en er is een kleine zwemplek waar veel lokalen ook gebruik van maken, heel gemoedelijk. Afhankelijk van je plek: mooi uitzicht!
Als je niets verwacht is het prima. Het is normaal een plaats voor winterstalling van boten denk ik. Er is niets en zover ik heb gemerkt ook geen controle. Het kost niets, in het overvolle volgeparkeerde Kiel een prima uitwijkmogelijkheid. Het mooie naastgelegen park heeft een gezellig restaurant! De havens en Kieler Fjord zijn op een steenworp afstand, mooi om langs wandelen of hardlopen. Wij vonden het best prima!