@zendo3
- 2022
Augustus 2026
Prima voorzieningen! Een grote hondenlosloopweide, speelpleintjes, zwembad en cafetaria, ´snachts verlicht, losplaats,... Rustig was het nu niet bepaald bij ons, er was een stevig feestje aan het zwembadcomplex. Maar goed, we zijn allemaal jong geweest, en dit was maar eenmalig. Zeer goede plaats voor een tussenstop, aan te raden!
op 1 sept hebben wij opnieuw bij Mimi en Kevin op de camperplaats gestaan voor de 5 keer reeds . wij hebben hun nieuwe seizoen geopend 😊. altijd zo fijn om hier te komen altijd even vriendelijk. Je kunt hier lekker eten elke dag opnieuw en ook een ontbijt luxe kun je hier krijgen . je komt niks te kort . Ook is er sanitair voorzien die zeer proper is en een zeer grote douche . Bedankt Mimi en Kevin tot binnenkort ❤️🥰
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wij verbleven hier 1 nacht. Een oase van rust tussen de bomen 🏕 Het sanitair is enorm proper, douchen deden we niet maar deze zien er ook uitstekend uit! 🚿 Het zwembad met bijhorende gezellige bar is uitstekend, heel mooi aangelegd! 🏊♂️🍷 We kregen een super ontvangst van de vriendelijke gastvrouw, doe zo verder 👏 Gr Jonik, Anne-Lore en Oona
wat een rust hier zeg , zo zalig om hier te staan . is zeker een onthoudertje . wij zijn op doorreis hier gestopt . vriendelijke eigenaar. zeer gastvrij. bedankt om hier te kunnen staan . gr Dorine en Pascal uit Spanje
beste , wij zijn hier naar op zoek geweest op paaszaterdag , we zijn er niet op geraakt daar de poort was afgesloten . op zoek geweest om er anders aan te geraken maar vonden enkel een route via een peage weg langs een parking maar die nemen de meeste mensen niet . daarom dat er nog geen reviews zijn denk ik . hopelijk word die poort geopend of vind men iets anders , ligt langs een industrieterrein.
we zijn hier nu reeds voor de 4 de keer en da's zeker en vast niet de laatste keer . hier is alles wat je nodig hebt wanneer je van rust houd maar ook zeer mooie uitstapjes kunt doen . wandelen en fietsen . het dorp is ook niet veraf waar je alles kunt vinden . regeltjes vind ik niet overdreven ,en niet hondsvriendelijk is niet waar wij hebben onze hondjes altijd mee en ze worden zeer vriendelijk ontvangen . Pascal en Dorine
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
er zou eens moeten gekeken worden naar de kraan van het water . wij hebben de juiste stukken maar toch loop bijna de helft weg langs heen de kraan . is een zeer fijne plaats om te staan rustig en goed om te wandelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
best de coördinaten volgen .