@zi
Eigenlijk een prachtige plek, schoon en mooi gelegen. Helaas, van vrijdag t/m het weekend vanaf 16.00 uur. verder zal een nabijgelegen openluchtpizzeria luid spelen Er is feestmuziek tot ver na middernacht en de hele piste is gevuld met luide muziek. In deze idyllische omgeving is het eigenlijk niet te verdragen - wat jammer!
Perfecte plek om van hieruit Lecce te bezoeken. Een prachtige, zeer ontspannende route per fiets naar Lecce met Komoot-navigatie. Wij kunnen het alleen maar aanraden. de laatste ster ontbreekt vanwege de sanitaire voorzieningen 😉
Perfect voor overnachtingen op doorreis. zeer vriendelijk en attent personeel, eenvoudig maar schoon sanitair, rustige ligging ondanks de directe ligging aan RN. Enigszins bizarre blik op de tegenoverliggende kerncentrale 😉 zou hier op elk moment weer verblijven. SuT
Luidruchtige ruimte, enkele kleine plaatsen, geen privacy, veel oudere ACSI-reizigers met evenementen op de plaatsen - erg luid! Douches soms te koud, soms te warm. Receptiemedewerkers soms erg onvriendelijk. en allemaal in het laagseizoen, niet aanbevolen voor ontspanning. Pluspunt - prachtige baai, RAB op loopafstand.
Idyllischer kan het niet, mooie, rustige ligging, alles met veel ideeën en smaak bereid, grote ruimtes, veel afstand van de buren - pure ontspanning. De eigenaren van deze boerderij zijn ook erg aardig. Jammer dat we hier maar één avond/nacht waren. wij komen zeker terug! SuT
verschrikkelijk lawaaierig door openlucht discotheek aan de overkant van de bank, feest op het strand onder de CP's ver na middernacht. De plaats aan het einde van mei erg verwaarloosd. Gedeeltelijk vervallen faciliteit. Er zijn alleen op het plein slechts 2 douches en 2 douches, geen supermarkt (brood of broodjes) op het plein. En alles voor 50 € met ADAC - kaart. Woeker! De ster is er voor de locatie.
geen supermarkt, volgende supermarkt meer dan 500m v.CP. geluid gedurende de dag en nacht van openluchtdisco over de baai! CP plaats in het voorseizoen (eind mei) zeer verwaarloosd. Prijs voor deze plaats in het seizoen volledig gedekt! Ster uitsluitend voor de locatie.