@zicki68

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een liefdevol gerunde camping. De toiletten worden dagelijks schoongemaakt; daar valt niets over te klagen. Elektriciteit wordt naar verbruik afgerekend. 2 personen + camper en elektriciteit = € 32. Het is wel jammer dat die lelijke groene vliegen na een tijdje irritant worden, en je moet 's avonds zeker niet de lichten aandoen 🦟 Maar ze bijten niet 🙏

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Ooit een 4-sterrencamping, maar nu een verloren plek. Een regelrechte schande voor wat ooit een fantastisch resort was.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De locatie is fantastisch; je kunt direct aan de rivier de Tisza kamperen en er is ook een thermaal bad, wat het een 5-sterrencamping maakt. De toiletten bevinden zich ondergronds... trek je slippers aan... doe je ogen dicht en ga erdoorheen 🫣 2 personen met een camper en elektriciteit 10.800 HUF

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een geweldige kleine camping voor een tussenstop. Zeer goed onderhouden... Het sanitair is eenvoudig maar toereikend. 2 personen + camper + elektriciteit per nacht: 15.000 HUF Een minpuntje voor de prijs-kwaliteitverhouding Maar dat is een veelvoorkomend probleem in Hongarije.