• Camperlocaties

• tiktok

@zonzoekers

Lid van Campercontact sinds 2019

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wij hebben de start van deze camperplaats meegemaakt en deze is inderdaad echt super. Doch het grote succes eist zijn tol. Wij waren hier voor de feestdagen. Kerst was super lekker eten en goede ambiance. Oudjaar was verschrikkelijk. Een silvesterparty met plastic borden en een plastic lepel vind ik erover wat het eten betrof dit was echt een ramp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Aan iedereen die dit leest. De camperplaats is niet gesloten En de meldingen van Yasin kloppen niet dit is een jonge knul die de boel een beetje wil saboteren De cp is zoals de meeste beoordelingen weergeven, eenvoudig maar gezellig met super vriendelijke eigenaren en personeel

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Alleen al voor het uitzicht zou je hier staan. Sanitair in orde en restaurant prima. Voor uitstappen moet je bij Hassan zijn

Sitecode: 19770

leuk om enkele dagen te staan en de buurt te verkennen

Sitecode: 20981

Prachtig om hier te staan Zonder faciliteiten maar heel leuk. Voor grote campers zoals wij gebruik de toegang tegenover de eerste camping

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Prachtige plek om te staan deze reis twee maal gestaan super vriendelijk en heel proper

Sitecode: 19026

Voor ons een ongezellige plek Heel duur restaurant Onvriendelijk onthaal. Er zijn andere plaatsen om Marakesch te bezoeken

Sitecode: 19027

Duur voor wat het is maar wel ok om Fes te bezoeken

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Wij waren hier op 22/12/2016 goede plaats maar onvriendelijke beheerder Sanitair gewoon smerig

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

De omgeving kan dan wel leuk zijn maar verder Sanitair is echt smerig de omgeving van het zwembad is onfris De toegang is voor een grotere camper niet te doen en wanneer het vochtig is komt geen enkele camper eruit en het ergste de handelaren zijn echt vervelend opdringerig geen leuke plaats

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

we staan hier nu. Het is geen grote plaats maar wij met onze 9m staan hier goed. Alles heel proper Super vriendelijke mensen en lekker eten

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Voor ons een prachtige plek om te staan heerlijk rustig en kort bij het centrum Sanitair is heel eenvoudig maar wel heel warm water en alles netjes

Sitecode: 20019

Voor ons een prachtige plek om te staan Sanitair is heel eenvoudig maar wel heel warm water en alles netjes

Sitecode: 19524

Wij zijn hier op 6/2/2017 met 2 campers en staan hier alleen. Een fantastische plaats met op een paar km een leuk centrum. We betalen momenteel €6 en €2 stroom en het is dat geld meer dan waard. Doch kan de camping een opfrisbeurt gebruiken. Het sanitair is niet te gebruiken Lozen en water nemen is dik in orde. Raar dat er zo weinig gebruik van deze plaats wordt gemaakt

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De plaats op zich is goed te doen. Het onthaal is vriendelijk.Prijzen in het restaurant aan de dure kant

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wegbeschrijving Komende van uit de richting van Fuengirola Neem de afrit van het commercieel centrum Miramar, Op de rotonde neem de tweede afrit en rij langs het shopping centrum tot bij de rotonde aan het einde van de parking Op de rotonde neem de eerste afrit en rij ongeveer 600 m een kleine zandweg tegenover een bedrijf

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Pracht locatie met super vriendelijke mensen en veel mogelijkheden Mensen die van paarden houden kunnen hier echt hun hart ophalen

Sitecode: 20578

Inderdaad een pracht plek als je het vindt en wanneer je iets van vervoer bij je hebt. Wanneer je uit het noorden komt bij de Lidl rechts af, uit het zuiden links af. Dan het eerste straatje links(woonwijk) die 1.4km doorrijden mee naar rechts volgen, onder brug door en een km verder eerste rechts, deze ongeveer 2 km volgen en bij de tennisvelden binnen rijden tot receptie. Echt de moeite en super vriendelijk

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Dit is een klein paradijs in de middle of no-where. De ontvangst is super, de mensen zijn echt lief en je kan er eten voor een prikje. Jammer dat de porties zo groot zijn. De plek beneden aan de watermolen is super en het ochtendgloren met de nevel is wondermooi

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Prima plek om het mooie Coimbra te bezoeken wij waren hier maart 2015 Het was er druk maar netjes