@zwartebever
- 2003
op de camperplaats gras. aan de andere kant van de weg de service, zeer smerig, alle grote afvalbakken overvol. rattenkeutels rond de afvalbakken. toilet lozen en spoelen gaat, evenals grijs water lozen
prijs intussen € 26. Douches toegang werkt dan weer wel dan weer niet. douches waren smerig. waar je buiten je afwas kunt doen ook smerig. plaats is goed genoeg voor 1 nacht als je de grote markt in Mantua wilt bezoeken. Overigens Mantua is wel een mooie oude stad.....zeker een bezoek waard. btw. net buiten de camperplaats is er een gratis Navette, waarmee je naar het oude centrum kunt rijden
deze plaats voor ons 5 sterren. Een beheerder die het zijn gasten naar de zin maakt. 's Nachts heerlijk stil en donker. bij de eerste zomerse dag zelfs nog een ijsje cadeau gehad, geweldig mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Het centrum van Nijverdal is heel mooi aangelegd met heel veel winkels en terrasjes. zeker een aanbeveling waard voor wie rust zoekt.
5 dagen gestaan op deze heerlijke plaats. op de fiets naar Altea en Benidorm is goed te doen. mooie omgeving met grote variatie aan fruitteelt.