@zweet
- 2022
- Mayflower Florium
- 2016
Receptie norse man. de camping was vrijwel leeg. maar we mochten niet het terrein op. dit pas vanaf 14 uur.
Door mannelijk receptionist te woord gestaan. zijn hier al vaker geweest. hadden 2 plaatsen gezien die vrij waren. Dat gemeld hij zei zonder dat de computer al geopend was dat ze gereserveerd waren. kregen 3 plaatsen gewezen. achter op de camping. voor 33 euro zonder uitzicht op zee. waren het dure plaatsen. jammer.
mooie plaats maar je moet wel weten als je op de plaats staat dat je weer terug moet naar de zuil. voor stroom aansluiting
Ruime parkeerplaats. zowel schaduw als zon.
ruime parkeerplaats. maar voor 15.50 zonder iets. Wel duur. Ook geen toilet lozing zoals op de foto staat. Die staat al geruime tijd vol🤢. Wel rustig.
Mooie camping. de prijs klopt niet meer. is 17euro voor plaats met stroom en de rest. Maar dan betaal je ook nog 10 euro per nacht pp erbij. Op de prijslijst staat dit onder gast de prijzen pp. beetje verwarrend
Sitecode: 102042
wat een rustige en mooie Camperplaats.Toiletten zijn schoon.Uitzicht op een meertje.
Mooie camperplaats onder de bomen met uitzicht op het Chateau Beynac.
Heel rustig. sanitair klein beetje verouderd. wel schoon. Schaduw rijke plaatsen.
leuke camping. vriendelijke eigenaren. alleen de prijs is wat hoger staan hier in augustus en betalen 21.60 per nacht. voor 2 personen en camper. Zonder stroom.
Leuke kleine camping tussen de rivier en de doorgaande weg. De beheerder is vriendelijk en wijst je een plaats aan. Wij hadden uitzicht op de rivier. op loop afstand een restaurant. Bakker nog niet ontdekt. De toiletten zijn schoon en de douches zijn met aparte kranen regelbaar. Prima overnachting plaats. De prijzen zie foto.
leuke camping heel aardige eigenaars. sanitair goed. douchen onbeperkt. mooie omgeving om te fietsen.
Mooie en rustige Camperplaats. 1 min puntje als het geregend heeft is een deel van het verharde modderig
Mooie CP. er is mogelijkheid voor stroom. Een openbaar schoon toilet is op een minuut afstand te fietsen. ga van de CoP rechts dan bij de T splitsing links. voor de bakkerij langs direct rechts dan achter de bakkerij rechts
de prijzen zijn wat op gestegen. nu 15.40 euro voor 2 pers incl stoom en toeristen belasting. Mooie plekjes met uitzicht op de wijn ranken.
mooie parkeerplaats. boven bij het gebouw is een openbaar toilet.
Mooie camping aan de Dordogne. deels zand en gras. Onder de schaduw van de bomen. Mooie fiets routes langs de Dordogne. Toilet sober maar schoon.
klopt via een smal weggetje hier naar toe. schitterend uitzicht. echt op je zelf zijn. wat een rust.