@zwingelcamper
Wij waren na een jaar weer terug op de top camping. Bij aankomst eerste pilsje weggeklokt in het restaurant. Wij reizen door Europa en vinden dat deze camping in onze top 10 thuis hoort. Ruime plekken, goede wifi, prima sanitair met een mooi, groot restaurant. Tot snel weer!
Leuke camping om vanuit hier wat fietstochten te maken. Wij betaalden €37,-/nacht best duur voor wat je krijgt. Wij stonden op een veldje met een plaatsje van krap 60m2, onze camper is 7,5m. Het sanitair is erg krap voor een uitverkocht huis. 3 Keer/week een pizza food truck die verrassend lekkere pizza’s bakt. Je kunt ook broodjes bestellen en een clubhuis met allerlei vermaak. De camping straalt gezelligheid uit.
Leuke camping in Strasbourg. Redelijk ruime plekken en je kunt er best goed ebiken. De wifi werkte prima. Voor ons viel de stad wat tegen maar het kan niet altijd feest zijn. Volle camping dus wel reserveren!
Mooie, in het dal, gelegen camping. Heerlijk aan een beekje gestaan. Helaas kun je hier niet ebiken en beperkt de wifi zich tot enkel de receptie. satelliet tv niet mogelijk ivm de hoge berg. Aardige uitbaatster en gezellig café. Zorg dat je proviand bij je hebt.

Een mooie ruime camping met een vriendelijke beheerder die je graag helpt. Prijs/kwaliteit is wat ons betreft uitstekend. De Camperplaats heeft water, vuilwater afvoer en elektra. De wifi werkt behoorlijk goed. Het sanitair is ruim voldoende. Het is een uitstekende uitval voor fietstochten. tip: de waterdruk voor de douches mag wat hoger.
helaas maar 1 nacht kunnen boeken ivm een event. goed georganiseerde camping met goede plekken voor de camper. Ideaal als je de stad in wilt.
mooie ruime camping met alle faciliteiten. Heerlijke douches met een pasje. WiFi is betaald maar werkt goed. 10 min fietsen naar Urk. ik beveel deze camping aan.
leuke camping aan het water. Aardig ontvangst waarbij de beheerder me de plek wees. Douche ruimte matig met slechte afvoer en zwarte plekken op de muur. Leuke fietsomgeving.
voor mij een ideale camping aan het water waarbij alle voorzieningen lekker dichtbij zijn. Je kunt hier leuk fietsen. Supermarkt op 12min fietsen. Heerlijk rustig gelegen. Ik kom hier zeker weer eens terug.