Trebyla Farm Camping & Caravan Site

• Stroom

• Douche

• Vuilnisbak

4.6

Helemaal eens met alle positieve reacties die er al staan. Eén aanvulling: aanrijden met een camper vanuit Boscastle. Een pakketbezorger waarschuwde ons toen we van de andere kant op weg waren naar deze camping voor schade aan de camper door de smalle weg. Toen we later een wandeling maakten waren we hem zeer dankbaar toe we zagen hoe smal deze weg was

Tomvdc

aug 2025

Prachtige en heel rustige camping op de heuvel met zicht op de zee verderop en 's avonds een geweldige zonsondergang, supervriendelijke mensen. Wij hebben zelfs 2 extra nachten bij geboekt. 22 pond met stroom, 17 pond zonder voorzieningen. Sanitair hadden wij niet nodig, maar dit leek erg oké.

Tbijster

jun 2024

prachtige plekken. Je kan zelf kiezen. heerlijke douche,allemaal nieuw, zo te zien. Er is ook plek om af te wassen, je toilet te lozen. verder is er nog een koelkast met een diepvriezer, waar je ook gebruik van kunt maken. Prachtige wandelroutes langs de kust. Het is een stuk van de gele coastpath route ,wel goede schoenen aantrekken er zitten een paar steile stukken tussen. Verder is er op 1km een Farmshop en restaurant.

B3263

PL35 0HL, Boscastle, Verenigd Koninkrijk