locatie met uitzicht op zee - eigen toegang vanaf de locatie naar Bempton Cliffs - rustige omgeving
Bempton Lane
YO15, Bridlington, Verenigd Koninkrijk£ 26,00 • 1 jun. t/m 15 sep.
£ 24,00 • 16 sep. t/m 10 nov.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaarten2 nachten doorgebracht op deze heerlijke kleine camping, op loopafstand van Bempton Cliffs, langs het kustpad. Idyllische plek met prachtig uitzicht!
Voor 23 pond inclusief elektriciteit is deze camping overpriced. Ja, 'the cliffs' zijn prachtig en het aantal vogels overweldigend. De pitches zijn echter veelal hellend en redelijk dicht op elkaar. Het sanitair ziet er mooi uit, maar voor het aantal plekken minimaal. Voor 6 minuten douchen, waarvan je de helft kwijt bent aan steeds opnieuw afstellen, betaal je 1 pond. Jammer.
lees meer24-7-2019. Camping zag er sympathiek uit, maar in de beschrijving staat ”zwemgelegenheid nabij!” Daar kwamen we deze hete dag ondermeer voor. Zwemmen bleek heen en terug 1,5 uur fietsen! Nabij? We zijn verder gereden
Lozen cassettetoilet
YO15, Bridlington, Verenigd Koninkrijk54° 7' 60" N
0° 8' 15" W
-0.13742
woldfarmcampsite@hotmail.com
£ 26,00 • 1 jun. t/m 15 sep.
£ 24,00 • 16 sep. t/m 10 nov.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenLozen cassettetoilet