Burrs Park Caravan Club Site

• Stroom

• Douche

Michelangelo

sep 2022

Wij willen beginnen met te zeggen dat wij de reviews van “tude” niet begrijpen. Het een prachtige goed onderhouden camping in een mooi park met fraai uitzicht. De camping is lid van de Caravan and Motorhome Club met een als eigenaren een gepassioneerd echtpaar dat alles doet om de gasten het naar de zin te maken. Alles ziet er piekfijn uit en voor ons is dit tot nu toe de beste camping die wij op onze rondreis zijn tegen gekomen.

tude

apr 2021

goede locatie om te begraven en leuke pub virtuly op de site. bewakers kunnen dit niet, dat kan niet, schaam me echt, ik denk dat de prijzen voor mij te hoog worden. site onberispelijk

crozzzer

aug 2018

We verbleven hier voor 3 nachten in juni 2018. Camping zeer schoon en goed onderhouden. Ideaal voor het vangen van de trein naar Bury. De Brown Cow pub, die zich op een andere locatie bevindt, maar slechts een paar minuten lopen, is ideaal voor eten en drinken. Soms is het een beetje levendig. Burrs camping is een bezoek waard.

Woodhill Road

BL8 1DA, Bury, Verenigd Koninkrijk

53° 36' 39" N 2° 18' 19" W

53.61079 -2.30536

direkte treinverbinding met Manchester - bushalte 1,5km - centrum 2,5km

€ 25,00 - € 35,00

(£ 28,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!