Canterbury Camping and Caravanning Club site

• Stroom

r.schurkens

aug 2025

Prima camping als uitvalsbasis voor een bezoekje aan de staat of op weg naar Dover. Let op, als je niet lid bent of geen internationale campingcard hebt, dan is het wel aan de prijs. Mooie plekken en pri.a sanitair. Bus stopt voor de camping en voor nog geen £3 sta je binnen het kwartier midden in het centrum.

GrazianaC

aug 2025

We stopten op deze prachtige camping op weg vanuit Dover. De veerboot had vertraging, dus we kwamen pas om 21:00 uur aan toen de receptie al gesloten was, maar we vonden een envelop met alle instructies voor toegang! Zeer vriendelijke gastheren! We verbleven er twee nachten en deden hetzelfde op de terugweg voordat we weer aan boord gingen! Rustig, brandschoon, een paradijs!

Gp63

aug 2025

Een zeer verzorgde en schone camping, met grindplaatsen omgeven door gras. De faciliteiten zijn wat gedateerd, maar schoon, en de afwasfaciliteiten zijn onvoldoende voor de capaciteit van de camping. De camping maakt deel uit van een netwerk met meerdere campings. Als je je voor £ 53 per jaar inschrijft, krijg je tot 30% korting. Jammer dat ik daar niet van tevoren van wist. Een wandeling van 30 minuten brengt je naar het centrum, dat erg charmant is.

Bekesbourne Lane

CT3 4AB, Canterbury, Verenigd Koninkrijk

centrum 2,5km

€ 35,00 - € 50,00

(£ 40,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!