Hook Farm Camping and Touring park

• Stroom

BertVW

sep 2025

Hele mooie terassencamping zeer geschikt voor "campervans". Prachtige ligging. Prima sanitair. Er is een kleine campwinkel voor benodigdheden. Wandelen naar Lyme Regis is goed te doen langs een aangegeven route.

Ridge

sep 2025

zeer vriendelijk ontvangst, mooie plekken, mooi wandelpad naar beneden, plaatsje is ook leuk en leuk om fossielen te zoeken. wij hebben het erg naar ons zin gehad hier

user67839229

mei 2025

Fastastisch mooie plek met grindplaatsen en gras. Heel aardig en behulpzaam personeel. Er is een klein winkeltje en je kunt brood etc bestellen voor het ontbijt. Sanitair nieuw en schoon. We zijn naar Lyme Regis gelopen langs het riviertje de Lim. Leuke wandeling van ongeveer 35 minuten direct naar het centrum. Info bij receptie, evenals wandelkaarten. Toegangsroute is smal, niet geschikt voor grote campers. 37,50 pond pn, camper, 2p, met stroom

Gore Lane

DT7 3UU, East Devon, Verenigd Koninkrijk

50° 43' 58" N 2° 57' 33" W

50.73289 -2.95927

aangename boerderijcamping - steile toegangsweg van Lyme Regis - heuvelachtige en bosrijke omgeving - strand en haven 2km

1 mrt t/m 31 okt

€ 35,00 - € 50,00