Hesleden Working Mens-Club

• WiFi

• Shop of kiosk

Coen&Aukje

apr 2024

Parkeerplaats bij een soort buurthuis met hele vriendelijke en gastvrije beheerder. vanaf 19.00 uur is zij daar. Vraag toestemming en je wordt met open armen ontvangen. Je mag er naar het toilet en je waterfles vullen. Op donderdag is er live muziek. Wij kochten een kaartje, luisterden naar country & western en speelden bingo. We hadden veel lol met de andere (oudere) bezoekers en meldden ons tot slot aan voor een life time membership.

snederpel

jul 2023

zeker 5 sterren. Mochten bij aankomst meteen de camper op het gras zetten. We hadden nog niet gegeten en ze gaven meteen aan waar we konden eten en wilde zelf takeout voor ons bestellen. Binnen drankje besteld en werden meteen uitgenodigd om er bij te komen zitten. Erg gezellige avond gehad.

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Front Street

TS27, Hesleden, Verenigd Koninkrijk

54° 44' 12" N 1° 19' 11" W

54.73656 -1.31982

Parkeerterrein Hesleden Club - gratis om te verblijven, maar zou graag willen dat bezoekers een drankje komen drinken - vlak bij de loopbrug van Hart naar Haswell, een nationale fietsroute en fantastisch om te wandelen, fietsen en paardrijden - een paar mijl van de kust met de stranden op loopafstand - open:Do Vr Zat Zon - centrum 300 mtr