Parking Kendal Cricket Club

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

fam.-hofmans

mei 2024

2 en 3 mei hier geweest met camper en aanhanger. prima plek. rustig, winkels en stadje op loopafstand. vriendelijke beheerder. ook gebruik gemaakt van wasserette tegenover.

camlyn67

mrt 2023

Ik heb het drie sterren gegeven, niet omdat het een camping is met fantastische faciliteiten en uitzicht op het glooiende landschap, want dat is het niet. we hadden een plek nodig om 's avonds laat binnen te vallen nadat we na het werk op weg waren naar Schotland. Makkelijk te vinden en dicht bij winkelcentrum, supermarkten, enz. En een wasserette als je het nodig hebt. slechts 3 andere campers/campers, maar veel werkbusjes. er is ook een groot bouwterrein aan de zijkant, dus als je geen oor bent

Tankyboy

aug 2020

Goede parkeergelegenheid goede pub ter plaatse telefoonsignalen waar goed op o 2 en vrouw is op 3 had snelle training maar de regen werd zwaar dus kom bk er is nog een pub buiten de poort er is een fish and chips-winkel boven de rd let op de vis niet goed het was allemaal beslagen treinstation en de stad voor de deur stap zal gaan voor £ 5 per nacht er waren ongeveer 10 busjes toen we daar waren

Shap Road 28-30

LA9 6BZ, Kendal, Verenigd Koninkrijk

54° 19' 59" N 2° 44' 20" W

54.33306 -2.73893

overnachten op de cricketclub - betalen aan de bar of honesty box - centrum 600m

£ 10,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!