Chertsey Camping and Caravanning Club Site

• Stroom

willem1954

sep 2025

Erg nette camping met prima sanitair, goeie wifi en mooi gelegen aan de Thames. Zeker voor dakslapers kan de nabijgelegen M25 een dingetje zijn. Ook tijdens de daluren veel laagvliegende vliegtuigen van Heathrow. 55 fietsmin. langs de Thames naar Windsor en 45 min. naar Hampton Court Palace. Ondanks ons CCC lidmaatschap toch nog £35,- p.n. met 2 personen. Aanrader is de Kingfisher restaurant.

Schatje234

aug 2025

Heel netjes, maar wel weer een Club camping. De prijs voor 1 nacht, met camper, 2 volwassenen en 2 kinderen £91. Voor dat bedrag verwacht ik dan eigenlijk wel een veldje om te voetballen of een zwembad. Maar niets van dit. Clubleden betalen fors minder. Achteraf blijkt dat lidmaatschap £51 per jaar kost. Was wel de moeite waard geweest voor deze vakantie, deze aan te schaffen.

Alweer zo een onvriendelijke ontvangst. Voor 13.00 uur ben je gewoon niet welkom en dat schreeuwt zo een w…mevrouw je door de gesloten deur toe. Ik was er al klaar mee en dan die belachelijke prijs. De groeten we zijn weer weggegaan. Deze club heeft duidelijk ander welkomst manieren. In Littlehampton moet je echt opkrassen en om 13.00uur mag je terugkomen, nou de groeten er zijn er veel meer, waar je wel welkom bent en mooi gelegen zijn.

Bridge Road 65-67

KT16 8JX, Runnymede, Verenigd Koninkrijk

51° 23' 21" N 0° 29' 23" W

51.38928 -0.48963

Chertsey aan de oever van de Theems - 30 minuten met de trein naar Londen

€ 50,00 - € 70,00

(£ 49,50)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!