Coach Street Car Park

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Josop1

aug 2025

prima overnachten prijs inmiddels 6.60 pond !!!!!!

3 camperplekken die voor 6 pond per nacht (18:00-09:00) te boeken zijn via de betaalautomaat. beetje gedoe maar het lukt. buiten nacht tijden gelden de normale tarieven. Campertarief is dan ook pas na 18:00 te selecteren. Midden in stadje met genoeg gelegenheden om je hier een dag/nacht te vermaken. Er stonden meer dan 3 campers maar volgens mij is dat allemaal geen probleem. Wel een kaartje kopen dus..

LyseoT736

jun 2023

prima locatie alles op loopafstand, zelfs Skipton Castle woods, mooie wandeling. gezellige markt 3x per week. nacht op de groene plekken 5 £ helaas hadden wij 2 plekken nodig, dus hebben we 10£ betaald. betalen kon mer kaart of contant, stond alleen slecht aangegeven hoe. toiletten waren dicht, kan voor alleen overdag open zijn.... verder geen voorzieningen, stonden 8 tot 10 campers

Coach Street

BD23, Skipton, Verenigd Koninkrijk

53° 57' 42" N 2° 1' 12" W

53.96157 -2.01995

gelegen nabij het kanaal - camper-overnachtingen zijn op dag van aankoop geldig tussen 18-09u - buiten deze tijden zijn normale kosten en beperkingen van toepassing - de zones zijn opborden voor elke parkeerplaats aangegeven - centrum 500m

£ 6,60

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!