Trevelgan Touring Park

4.1

4.1

Tkroes

jul 2019

Omdat andere campings volstonden kwamen we bij deze camping uit. Mooie camping, schoon sanitair etc maar wel erg prijzig. 2 nachten gestaan, 1 nacht zonder stroom GBP 34.50. Met stroom, op een volstrekt gelijke plek betaalden we GBP 41.50 ( ruim €45) Heeft ongetwijfeld met het drukke St. Ives te maken!

Marjo&Hans

jun 2019

Aardige ontvangst op receptie, staanplaats voor onze camper was op het grote grasveld en het sanitair is zeer goed. De wat zwaardere maar prachtige wandelroute gaat over het South West Coast Path. Vanuit cp door de (vandaag zompige) weilanden naar punt “J” op de wandelkaart van de camping en daarna rechts af richting St. Ives. Terug kan via het wandelpad langs “Hellesveor” of met de bus of taxi

Ruurd-Abma

jun 2019

Vriendelijke beheerder. Wij kregen uitzicht op zee. Dit is de beste camping die wij in de UK tot nu toe hebben meegemaakt. Alleen de toegang is smal en er rijdt een bus! Moeilijk passeren. Deze camping is een aanrader!

B3306

TR26 3BJ, St. Ives, Verenigd Koninkrijk

50° 12' 21" N 5° 31' 14" W

50.20576 -5.52052

camping bij St Ives - men kan een wandelroute van ongeveer 40 minuten naar St.Ives lopen (beschrijving bij de receptie) - personeel erg behulpzaam - centrum 3km

28 apr t/m 29 sep

€ 35,00 - € 50,00