Uphill Marina & Boat Centre

• Stroom

Sun-living

jun 2025

Rustig gelegen terrein met caravans en campers. We stonden 1 nacht op het overflow terrein, waar geen stroom is. Heel nette sanitaire ruimte. je kunt vanaf de cp mooie wandelingen maken, ook naar en over het strand. we betaalden ruim € 36 per nacht. algemene opmerking: de meeste prijzen in deze app kloppen totaal niet, bekijk voor actuele prijzen de website van de organisatie.

CampervanP&H

jun 2025

Vriendelijk ontvangst beheerster. Ze zitten vol, dus haar advies is: liever hier aan de kust van tevoren reserveren. We mochten gelukkig op het overflow terrein staan, helaas geen stroom aanwezig. Keurige sanitaire voorzieningen beschikbaar. Camper plek met 2 pers. incl. hond £ 29 per dag.

Berjan

jul 2024

Dit is één van de pareltjes ver van alle drukte ... Vriendelijk ontvangst.. Super Fijn dat we hier konden staan .. wij gaan hier zeker weer terug komen :o)

uphill wharf

BS23 4XR, Weston-super-Mare, Verenigd Koninkrijk

51° 19' 14" N 2° 59' 4" W

51.32048 -2.98442

locatie bij een jachthaven - meer - vlakbij Weston-super-Mare - centrum Weston Super Mare 3km

£ 36,00