Balintore Bothy Drying Green

• Stroom

• Vuilnisbak

Fanum

jul 2024

Geweldige locatie en handig voor plaatselijke winkel en pub/restaurant. Openbare toiletten bij de ingang van het terrein. Zwart- en grijswaterafvoer met aparte drinkwaterpunten. Afval en recycling ter plaatse. Grote plaatsen op gras en verharde ondergrond. Zeer behulpzame en deskundige eigenaar. Alleen leden van de Camping & Caravan Club? . Wij zouden terugkeren.

Wat een leuke en mooie plek. Een super prettige flexibele beheerder, voorheen zalmvisser. Alle faciliteiten in het klein aanwezig, wc de openbare, geen douche. Goed verzorgd net terrein incl waslijn. Is officieel alleen voor de britse c&c vereniging. Wij mochten echter komen, plek kiezen, incl elektra GBP 20. In de omgeving wat bezienswaardigheden, met knipoog. Zoek je even rust en ruimte, dit is een aanrader.

Smel

apr 2024

We verbleven op deze camping, mooi schoon, openbare toiletten waren niet open buiten het seizoen, elektriciteitsaansluiting grijs water en Elson-punten en vers drinkwater, een mooi stel runt het

Port Street

IV20 1UF, Balintore, Verenigd Koninkrijk

57° 45' 19" N 3° 54' 39" W

57.75539279 -3.91085197

Een rustige camping - dicht bij de haven van Balintore - uitzicht op de prachtige baai van Shandwick en de zeemeermin van het noorden - centrum 50 m

£ 20,00