Niet echt een aangewezen parkeerplaats. parkeren om de hoek. camperaars/campervanners hebben hier een slechte reputatie zonder het uitzicht en de picknickplaats te bederven waar anderen van kunnen genieten.
Leuke kleine haven. Mooi en rustig met een prachtig uitzicht.
Ideale plek om te overnachten, als je de volgende ochtend de boot moet hebben naar de Orkneys. Wij hebben de fietsen meegenomen op de boot en een prachtige ( heuvels!!) fietstocht gemaakt naar Italian chapel.
Leuke kleine haven. Mooi en rustig met een prachtig uitzicht.
Harbour Road
KW14 8TG, Castletown, Verenigd Koninkrijk58° 35' 52" N