Eco-camping - bus naar Edinburg (15 min) voor de uitgang(geen fiets in de bus] - winkels 400m
Mortonhall Gate 38
EH16 6TJ, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk£ 45,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
cci
Kortingskaartenruim. schoon gratis wifi goede hete douce. zelfs in corona tijd.. aleen wel erg kaal. je lijkt bij elkaar de camper / tent in..
Edinburgh heeft contactloos betalen op de bus ingevoerd, dus de ritprijs van (momenteel 1,70) kan met iedere contactloze bankpas of creditcard worden voldaan. Bij het bereiken van de prijs van een dagkaart (momenteel 4,00) wordt daarna geen geld meer afgeschreven.
Wij waren er voor 2 nachten. Hard court was alleen mogelijk met voorafgaande reservering. Ontvangst onvriendelijk. Toilet en douches zijn samen, dus als je even op het toilet wilt, moet je wachten tot de ander gedoucht heeft. Toilet / douche faciliteit was vies. Voor ons is de prijs / prestatie-verhouding niet goed.
lees meerWasmachine
EH16 6TJ, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk55° 54' 11" N
3° 10' 49" W
-3.18019
mortonhall@meadowhead.co.uk
£ 45,90 • 1 jan. t/m 31 dec.
cci
KortingskaartenWasmachine