The Wheel Caravan Park & Campsite

renskedonald

mei 2025

We kwamen aan op de camping en keken even rond. Een grote grindgroeve, maar besloten niet te blijven omdat de hele sfeer op de camping niet goed voelde. De eigenaar kwam achter ons aan rennen toen we probeerden te vertrekken en eiste of we gebruik hadden gemaakt van de faciliteiten... was het onze camper!!! We legden uit dat we besloten niet te blijven, maar de eigenaar werd vervolgens behoorlijk boos op ons en zei dat we respectloos waren. Blij dat we niet gebleven waren, want in de toekomst zullen we nooit meer blijven.

alleen goed gelegen als je het wheel wilt bezoeken, dat is op loop afstand. verder grote kale grindbak met beetje vreemde beheerder. sanitair ok, prijs veel te hoog, 34 pond voor 1 nacht, busje 2 personen hond en gern electra.

wat een vreselijk plek is dit de eigenaar behandeld je als een hond en de wc en douches zij ronduit smerig 🤢 ik ben niet echt van de slechte recensies maar deze verdiend echt 5 sterren van walging sorry. maa zeg het enige voordeel is dicht bij de falkirkwheel en 5 Miles van kelpies maar ik zeg echt uit de grond van me hard je kan beter op de Noordpool staan zonder kachel dan hier. we gaan lekker slapen en morgen met gillende banden weg. 🤮🤮🤮

B816

FK4 2EP, Falkirk, Verenigd Koninkrijk

55° 59' 42" N 3° 50' 36" W

55.99491 -3.84339

geschikt voor het eenvoudig toegang Stirling, Edinburgh en Glasgow. Terwijl het in een verborgen locatie met volwassen bomen en struiken, we zijn nog slechts een paar minuten rijden of 15 minuten lopen van het Falkirk stadscentrum. At The Wheel Caravan Park kunt u profiteren van het uitgebreide netwerk paden voor fietsen en wandelen, terwijl u geniet van een fantastisch uitzicht. Standplaatsen voor tenten beschikbaar.

€ 35,00 - € 50,00

(£ 34,00)