Bught Park Caravan Park and Camp Site

2.5

2.5

TheDustans

aug 2025

Twee sterren vanwege de uitstekende locatie. We kwamen hier halverwege de jaren 80 voor het eerst en de faciliteiten zijn nooit verbeterd. Toiletten en douches zijn vies. We komen graag in Inverness, maar we denken niet dat we ooit nog naar deze camping zullen terugkeren.

Burstner!

jun 2025

net 1 nacht gestaan. de plek is wel oké maar de sanitaire voorzieningen zijn waardeloos. schrijf niet vaak een review maar dit moet ik even melden. camping onwaardig. na 12 campings niet zoiets tegen gekomen.

De charme van een heel oude stadscamping. Eenvoudig maar schoon sanitair. Met een mooie wandeling door het park naar de stad. De andere oever is bijna klaar met renoveren, je kan er al wel lopen. We genoten 3 dagen vd pubs met EK voetbal en met de fiets naar Culloden Battlefield. Waar vooral de rondleiding erg goed was. En ook een prima café voor lunch. Kortom als j door gedateerd sanitair heen kijkt een fijne ruime plek.

Bught Lane

IV3 5SR, Inverness, Verenigd Koninkrijk

57° 27' 52" N 4° 14' 16" W

57.46435 -4.23767

stadscamping - groot overdekt zwembad naast de camping - bushalte bij de camping - centrum 1km

27 mrt t/m 1 okt

£ 30,00