plaats voor 4 motorhomes in privé "baaien" - alle 4 plaatsen liggen minstens 25m van elkaar - 10 m van de weg - zijn erg hobbelig.
A855
Portree, Verenigd Koninkrijk£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartendichtstbijzijnde camping was vol (hoog seizoen in skye) en de camping baas verwees ons door naar hier. Als je op tijd bent prima plek wel beetje schuin maar ja daar heb je dan ook een prachtig uitzicht en vrije kampeerplek voor terug.
Inderdaad een prachtige plek , alleen zoals beschreven stond de weg er naar toe , zelf dat kleine stukje erg slecht en steil. maar als je boven bent gaat het goed, een prachtig uitzicht heb je dan.
wat een juweeltje , deze plek 💜goede routebeschrijving,met dank aan onze voorgangers.
Campinggedrag niet toegestaan
A855
Portree, Verenigd Koninkrijk57° 32' 28" N
6° 8' 43" W
-6.14531
£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. aantal plaatsen