Camping is niks, verouderd, vies, veel caravans die er al jaten staan zonder zichtbare bewoning. 30 Euro is veel te hoog. Een goedmakertje en de 3 sterren van ons is de omgeving. Zeker een stevige wandeling naar de 7sisters is de moeite waard.
De plek op zich is mooi. Aan het strand/boulevard, van hieruit mooie wandeling naar de 7sisters. Leuk stadje met gezellige pubs. Bus en station vlakbij. Maar wat ee
In een gat zonder sanitair zeezicht van een ander tijdperk 20 pond tot 2 zonder elektriciteit in contanten zonder factuur is het harmonieus
Marine Parade
BN25 2QR, Seaford, Verenigd Koninkrijk50° 46' 40" N