Grawen Caravan & Camping Park

• Stroom

• Douche

Heavy

mei 2025

mooie plekken, wel bellen of aanmelden via de site! £30 voor buscamper plus 2 personen en stroom. mochten er vragen of problemen zijn, konden we altijd bellen! ik vroeg om Wifi maar dat was er niet! 4 toiletten en 2 douche aanwezig dus niet veel voor zo'n grote camping en zijn wat verouderd. zeer vriendelijk telefonisch geholpen! al had de sanitair wat netter/nieuwer geweest hadden ze zeer zeker 5 sterren van mij gehad

Pien-en-Hans

sep 2024

Faciliteiten aanwezig, maar wel wat verouderd. Locatie goed, langs mooie route. Wij betaalde 21 pond voor 1 camper, twee personen en ee hond. Vooraf (online) boeken verplicht.

JurgenLoones

jul 2024

Makkelijk bereikbare plek. Dicht bij Bike Park Wales. Een 7-tal plekken voor de camper op een vrij effen terrein. Sanitair is verouderd, wel proper onderhouden. Het blèten van de schapen is in het begin charmant, maar kan ook op de zenuwen beginnen werken. We hebben wel genoten van deze spot. Vooraf aanmelden is nodig.

A470

CF48 2HS, Verenigd Koninkrijk