gelegen aan een meer - gelegen aan de Wildernisroute - Gäddede 30km - Stekenjokk 56km
833 98, Jormvattnet, Zweden
SEK 280,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwij kwamen aan om 1500h, staat er eenbordje receptie open elke dag 10-12h. zijn dus maar verder gegaan!
Fijne camping. Nu erg stil. Erg schoon en mogelijkheden voor wasmachine en droger. Sauna aanwezig. Goede douchegelegenheid. Leuk is het gebruik van de ruimte boven het water.
We waren hier op 13-09-09 en betaalden 260 kr inclusief elektriciteit. Sauna en douches gebruikt. Alles simpel maar oké. Zeer rustig 's nachts. Gebruik van keuken mogelijk. Wasmachine / droger kosten extra. Afvoer mogelijk.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
833 98, Jormvattnet, Zweden
64° 43' 33" N
info@jormvattnetsfiskecamp.se
+4667220100
SEK 280,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet