Bäckavallens Camping

• Vuilnisbak

2.8

Swalker

jun 2024

Dat viel tegen een grasveld waarvan de plaatsen zijn afgebakend met witte krijtstrepen. Niemand gezien wij zijn snel weer vertrokken.

Prima camping. Sanitair van eigen camping is verouderd, het sanitair van het zwembad is wel goed en hier kan overdag tot 23 uur gebruik van gemaakt worden. We betaalden 250 sek voor 1 nacht exclusief stroom. Ondanks bijna helemaal vol was het wel rustig.

Jacco H

jul 2023

Eenvoudige dorpscamping met beperkt aantal maar wel ruime plaatsen. We stonden er met z’n drieën. Het sanitairhok ziet er niet uit, wel is er goede afwasplaats met heet water, maar je mag ook gebruik maken van de toiletten en douches van het er tegenaan gelegen sportcomplex en verwarmde buitenzwembad die modern en keurig netjes schoon zijn, en ook van het zwembad. Wij betaalden SEK 300 met stroom.

Hans Perssons väg

273 93 , Tomelilla kommun, Zweden

eenvoudige zomercamping - gebruik van naastgelegen buitenzwembad - de faciliteiten van de naastgelegen voetbalvereniging mogen ook gebruikt worden - centrum 7km

€ 15,00 - € 25,00

(SEK 250,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!