Uitzonderlijke locatie, erg goed voor één nacht.
het traject over Stekenjokk is vanwege extreme sneeuwomstandigheden alleen toegankelijk van begin juni tot midden oktober - Vilhelmina 101km - Strömsund 219km
Unnamed Road
917 04, Klimpfjäll, ZwedenSEK 0,00 • 7 jun. t/m 15 okt.
N/A
KortingskaartenUitzonderlijke locatie, erg goed voor één nacht.
Overnacht op 20 september, in de stromende regen en een stormachtige wind als enige camper. De gevoelstemperatuur was zeker onder nul. Toch was het zeker de moeite waard, en alhoewel wij zeker niet de mooiste uitzichten hebben kunnen zien, gaan we de volgende keer zeker terug als we in de buurt zijn.
lees meerEcht bizar, wat een geweldige plaats om te staan. Nee, naast afvalbakken geen andere faciliteiten maar met zo’n omgeving en uitzicht hoeft dat ook niet. Wel druk dus zorg dat je op tijd bent om op de voorste rij tw kunnen staan. Er trok een kudde van zo’n 500 rendieren pal voor de camper langs. Zeer indrukwekkend allemaal en een absolute aanrader als je op de Wildernis Road bent 👍😊
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Uitzonderlijke locatie, erg goed voor één nacht.
lees meerUnnamed Road
917 04, Klimpfjäll, Zweden65° 5' 24" N
tuby@vilhelmina.se
SEK 0,00 • 7 jun. t/m 15 okt.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan