stadscamping - gelegen aan een meer - in laagseizoen elektriciteit in prijs inbegrepen - kanomogelijkheden - Camping Key Europe [CKE] verplicht - centrum 1,5km
Ryttarvägen 1
912 32, Vilhelmina, ZwedenSEK 260,00 • 7 mei t/m 1 okt.
cke
KortingskaartenPrachtige plek met veel activiteiten. We kenden bultrugvoetbal bijvoorbeeld niet eerder. Sanitaire voorzieningen eenvoudig maar erg mooi en zeer schoon. Receptie erg vriendelijk.
Camping met mooie plaatsen aan het water. Camper op grind en gras. Sanitair erg netjes. Een wasje draaien erg duur. Stad dichtbij.
Uitstekende camping. Grote plaatsen aan de (stille) straatkant en aan het meer. Heel goed en hygiënisch sanitair. Broodjesservice, fietsen- en bootverhuur. Heerlijke sauna. Alles extra’s zijn voor redelijke prijzen. Vriendelijk personeel. Hoewel wij eigenlijk vrij-kampeerders zijn hebben we hier zelfs langer gestaan dan gepland.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerRyttarvägen 1
912 32, Vilhelmina, Zweden64° 37' 15" N
64.62097
info@saiva.se
SEK 260,00 • 7 mei t/m 1 okt.
cke
KortingskaartenWasmachine