Lisebergsbyn

• Lozen afvalwater

E & B Reisen

sep 2025

De receptie is erg netjes. De tram is ongeveer 1 km verderop. Kaartjes zijn te koop bij de supermarkt. Ik snap de parkeerregeling niet, want grote voertuigen krijgen kleine plaatsen en kleine voertuigen grote. De douches zijn erg krap en niet bepaald uitnodigend. Er zijn nergens haakjes om handdoeken op te hangen. Alles is erg verouderd. Na 9.30 uur is het water maar lauw. Het ziet er van buiten prachtig uit, maar van binnen is het oké. De minigolf is geweldig.

BigBang63

aug 2025

Heerlijk verwarmd sanitair, prima plaatsen, neem een verloopstuk mee met gewone stekker voor de elektra, heerlijk wandelen met de hond in bos achter de camping, heel grote camping maar toch heerlijk rustig, met de tram in 15 min. in centrum. wij komen zeker nog eens terug.

Pinot Noir

aug 2025

Mooie camping, broodjes service, bij tramhalte dus je bent zo in het centrum van Goteborg. Goed sanitair. Helaas mochten we geen klein tentje naast de camper plaatsen op een standaard campingplaats. Aan te raden voor een dagje stad.

Olbersgatan 9

416 55, Göteborgs Stad, Zweden

familiecamping - tramhalte die rechtstreeks naar centrum voert [kaarten bij receptie] - centrum 7km

€ 25,00 - € 35,00

(SEK 375,00)