Een van de meest liefdeloze campings in heel Zweden en veel te duur.
Nordic Camping - gelegen bij zee - jongerencamping -
terrassencamping - afgebakende plaatsen zonder schaduw - zandstrand - winkel - restaurant - broodservice - fietsverhuur - sauna - midgetgolf - Camping Key Europa [CKE] verplicht - mogelijkheid QuickStop - centrum 2,5km
Norra EDSVIK 2
457 95, Grebbestad, ZwedenSEK 375,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenEen van de meest liefdeloze campings in heel Zweden en veel te duur.
Gezellige kleine camping net ten noorden van Grebbestad. Mooi gelegen tussen de rotsen
Vanaf de weg ziet de camping er redelijk saai uit, groot en rijtjes zoals je wel vaker ziet in Zweden. Maar deze camping heeft een prachtige ‘achtertuin’, geweldig uitzicht. Prachtige faciliteiten. Receptie en restaurant waren gesloten toen wij er waren. Telefonisch zijn we goed geholpen. Wel creditcard nodig.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Een van de meest liefdeloze campings in heel Zweden en veel te duur.
lees meerNorra EDSVIK 2
457 95, Grebbestad, Zweden58° 42' 43" N
edsvik@nordiccamping.se
SEK 375,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenWasmachine