Locatie op het erf bij de boer - gebruik GPS-coordinaten - centrum 3km
Schwendistrasse 7
3818, Grindelwald, ZwitserlandCHF 40,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenDe meest vriendelijke gastheren ooit! Zeer meegaand en behulpzaam! zeer mooie ensuite voor douches en toilet. En PERFECT uitzicht op de omliggende valleien, met gemakkelijke treinreizen naar Grindlewald
we zijn ook gestopt omdat op de campings alles vol was, de beheerder is erg behulpzaam en vriendelijk, hij spreekt heel goed Engels en plaatste ons voor zijn huis, we hebben vaak 30 € per nacht, wat voor Zwitserland niet veel is, we verbleven twee nachten, de plaats is erg rustig en als je niet van de pit van campings houdt, raad ik het aan?
lees meerwie van eenvoud houdt kan hier goed terecht. Geweldig plekje naast stationnetje, dat als vertrekpunt dient in vele mooie richting. Zeer aardige beheerder.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
WiFi
Schwendistrasse 7
3818, Grindelwald, Zwitserland46° 37' 50" N
CHF 40,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater