Campingplatz Hasenweide

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Bussie92

aug 2024

Als we meer sterren konden geven, zouden we dat zeker doen. Vriendelijkheid van de mensen is echt super! Ze helpen je overal bij en denken met je mee. Niet gereserveerd, maar geen probleem. Ze hebben meerdere veldjes allemaal vlakbij de prachtige waterval. We hebben nog een nachtje extra geboekt. Vanaf de camping een prachtige klim gemaakt naar boven. Per nacht camper, stroom, 2 personen 36,80 CHF. Sanitair is goed, had alleen wat meer gemogen.

Ontour61

aug 2024

Vlak naast de Simmefal ligt deze kleine, super schone en gezellige camping. De mensen zijn er allervriendelijkst en behulpzaam. De plaatsen zijn gelegen aan de rand van de helling op een mooi groen weiland. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij hebben er 5 dagen met veel plezier gestaan!

Clueless

jul 2024

Hele mooie locatie, vlakbij de waterval en naast een gasthof. Prima uitvalsbasis voor wandelingen door de bergen. Lekkere broodjes te bestellen bij de receptie. Er zouden alleen wat meer douches mogen zijn.

Hasenweide 1

3775, Lenk, Zwitserland