3,13van 5
  • juli 2023

• juli 2022

Wij stonden achteraan op de camping. Inspiratieloze plekken. Weinig sanitair voor zo’n formaat camping. Sanitair vooral ik hoofdgebouw niet altijd erg schoon. Erg duur. Bijbehorend restaurant en terras heel gezellig, heel lekker eten en goeie WiFi! Personeel erg aardig!

• mei 2022

Reactie van beheerder

Beste familie Postma, hartelijk dank voor uw bericht en de gewaardeerde beoordeling. We stellen uw woorden zeer op prijs en we zullen uw feedback doorgeven aan ons geweldige team, dergelijke feedback is altijd erg motiverend voor ons. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, uw Camping Alpenblick-team

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 31 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,13van 5
  • juli 2023

• juli 2022

• mei 2022

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camping Alpenblick