ruime plaatsen tussen fruitbomen - Bodensee 100m - campingwinkeltje - snackbar - restaurant - openbaar vervoer 400m - winkels 2km
Wiedehorn
9322, Egnach, ZwitserlandCHF 36,70 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenGoede camping aan de Bodensee (100 meter van de camping). Broodjes stervice. Voldoende schoon en modern sanitair. Zeer vriendelijk ontvangen. Fietspad langs het meer.
De camping is geweldig, de prijs-kwaliteitverhouding is absoluut gerechtvaardigd! de familie Zellweger en hun team zijn absoluut warme gastheren. de baas heeft zijn lijn 😉🤣 die niet bij iedereen past. maar er is rust en orde op het veld. de percelen zijn absoluut ruim, niet zoals in Ticino! Ik kom graag elk jaar terug. hier tekenen. B Dick
lees meerGeweldige ruimte, ook geschikt voor grotere campers, water en riolering op het plein, vriendelijk personeel, goed afvoerpunt zonder veel manoeuvreren! We komen zeker terug. Geweldig sanitair met individuele douche / toilet / wastafel.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (13A)
Wiedehorn
9322, Egnach, Zwitserland47° 32' 11" N
info@seehorn.ch
CHF 36,70 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet