Wohnmobilstellplatz an der Reuss

Camperplaatsen

A

Astrid@

nov 2025

we kwamen hier in het donker aan, wat niet zo mijn ding is. Maar we voelden ons snel 'thuis'. Rustig plekje en erg goed verzorgd. Waar vind je nou een toilet met handdoekjes en verwarming op een camperplaats en een rek vol informatie over de omgeving, een automaat met lekkers en een kast met te kopen cadeautjes? Heerlijke plek voor een tussenstop!

willemdiana

okt 2025

hele fijne plek. en je kunt ook euro s in de envelop doen. prachtig tussen de besneeuwde bergen en aan een stromende beek. hoe mooi wil je het hebben. als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer.

Carado4syl

okt 2025

We zijn op terugweg vanuit Corsica als tussenstop hier terecht gekomen. vlak bij de snelweg (waar je geen last van hebt), een lekker geruis van de rivier op de achtergrond (waar wij lekker op slapen) en hier is alles prima geregeld (zoals in andere reviews ook al is aangegeven). Hij staat vanaf nu op onze favorietenlijstje als tussenstop naar Italië en Corsica

Gotthardstrasse 6

6482, Gurtnellen, Zwitserland

Locatie direct aan de Reuss - centrum 2km - voor overnachten en winkeltje in de buurt alleen betaling mogelijk met Zwitserse frank

CHF 20,00