TCS Camping Le Petit-Bois

• Stroom

3.4

PeterLV

aug 2025

Een goed georganiseerde schone relaxte internatonale camping aan het meer van Geneve. Heel veel campers in alle soorten en maten. Je kan zwemmen in de zee of gratis in een groot ook relaxt zwembad naast de camping. Tip: s-avonds kan je daar ook zeer goed eten. Met je fiets kan je heerlijk op de boulevards fietsen. Voor een paar dagen een mooie plek

hier in juni gestaan voor 1 nacht zonder reservering, plaats genoeg. we betaalde 35 cfr wat in verhouding goedkoop is. geen uitzicht op het meer, maar je loopt er in 1 minuut heen. heerlijk gezwommen en gesupt in en op het ijskoude heldere water. let op! je hebt Zwitserse verloopstekker nodig. die kan je tegen 10 euro borg lenen. zeer vriendelijke receptioniste. al met al niet spectaculair, maar voldoet goed.

Sjors0621

jun 2025

Mooie, schone camping met goed sanitair. Vriendelijk ontvangst. Dame spreekt wat Nederlands. Direct aan het meer dus zwemmen, suppen is mogelijk. Wij betaalden 54 fr per nacht. Verloopstekker moesten we 20 euro borg geven. Kregen we weer terug. Best prijzig maar je staat in Zwitserland.

Promenade du Petit-Bois 15

1110, Morges, Zwitserland