nieuwe autovrije camping dorp Tushemisht, buurt van de stad Pogradec - rustige locatie - campingwinkel - broodjesservice - bar/restaurant - strand 20m - centrum 5km
SH64
Pogradec, AlbaniëALL 17 • 1 apr. t/m 1 nov.
Kortingskaartenmooie kleine cp. Operator en familie erg aardig. direct aan het meer. eet heel goed en goedkoop. familie band. Zal zeker terugkomen. Charlie
Prima camping. Niet groot maar heel goed onderhouden en een heel goede WiFi.
eens met alle vorige reviews, top plek, rustig. daar kunnen menig door ons bezochte camperplaatsen nog een voorbeeld aan nemen. Wij hebben geprobeerd om met de fiets de stad Ohrid te bezoeken die 30 km van de camperplaats in Macedonië ligt. dat is ons niet gelukt de weg ernaartoe was voor ons te steil en we waren bang dat we in accu problemen zouden komen. Desalniettemin was het toch nog een mooie tocht.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Prima camping. Niet groot maar heel goed onderhouden en een heel goede WiFi.
lees meerSH64
Pogradec, Albanië40° 54' 5" N
+355692061121
ALL 17 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet