parking bij ijsbaan - vlakbij het centrum
Sportlaan
3680, Maaseik, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartens avonds druk van jongeren met auto s s nachts rustig geslapen overdag wilden wij hier blijven staan om te gaan bowlen met de kids maar weggestuurd door de eigenaar van de binnenspeelthuin wij zijn gaan staan aan het cultureel centrum
dit is een perfect veilige plek. Amper 5 minuten wandelen tot het winkelcentrum en de absoluut mooie markt. Binnen en buiten zwembad is 2 minuten wandelen. Prima restaurant op 3 minuten wandelen. Tennis en paddel op 2 minuten. 6 minuten van de autosnelweg. Veel ruimte ook voor de allergrootste campers. Een echte aanrader.
lees meerDrukke plaats, vrij veel passage. Ook snachts nog veel lawaai en gerij. Niet duidelijk aangegeven waar de camperplaatsen juist zijn. Enige pluspunt, het mooie en verzorgde zwembad dichtbij.
Campinggedrag niet toegestaan
Voorzieningen passanten
Toilet
3680, Maaseik, België51° 6' 16" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Voorzieningen passanten