de locatie is erg leuk met vrij uitzicht over het water van de ZWV. op het terras een heerlijk Belgisch biertje wat wil je nog meer? je wilt graag je toilet legen je wilt graag grijs water lozen en vers water tanken. Je wilt graag douchen in een schone douchebak maar alles is zwart vies en vuil met veel spinnen.Kortom een mooie plek maar niet zonder voorzieningen
lees meerWat een mooie CP. een geweldige plaats. Aan een haven, aan de rand van Bocholt met restaurants, café’s, winkels op loopafstand. Heerlijk vissen van onder de leufel, maar….. Stroom is prima, geen drinkwater en lozen van je cassette gaat via het riool op de straat, anders was deze plaats 5 sterren. Voor mij toch een plaats om weer snel terug te komen.
lees meermooie camperplaats aan het kanaal. we hebben er prima gestaan. erg rustig en centrum vlakbij. Mooie fietsroutes langs het kanaal. Stroom WC en douche zijn in begrepen. Nadeel zoals eerder beschreven is geen loosplaats en geen water laden.