Fretime travelling

• Stroom

• Douche

• Voorzieningen passanten

3.8

Ik ben een digital nomad en kom op erg veel plaatsen en dit is een topplaats. Het is als thuiskomen, vriendelijk onthaal en je merkt als snel dat ze zelf veel ervaring hebben. Dank je wel aan de eigenaars voor alle mooie momenten. Sarah van Estland

Jacco-333

apr 2025

afgelopen week hier een 4 tal nachten gestaan. vriendelijk eigenaren. sanitair is een combi van 2 buitendouches met goede temperatuur van het water. droogtoilet is misschien even wennen voor sommige mensen maar is in principe niks mis mee en bespaart een hoop water. ik las in reviews dat mensen het geluid van de weg als argument noemden. De weg is inderdaad hoorbaar maar heeft mij geen moment gestoord. ik kom graag nog eens terug . mvg Jacco

voor een camper met alle voorzieningen aan boord, prima plek. 👍de poepdoos incl. buiten douche is nog steeds aanwezig. dussss mensen, op het gras met stroom is voor een nachtje ….. ontwaken met de haan en z’n hennen. inter country is okay

Ramonshoek 25

9185, Lochristi, België

51.19126073 3.88472708

een fijne rustplaats voor diegene die onderweg zijn met de camper - je moet tussen 2 woningen aan de straatkant een pad van ongeveer 100m oprijden om bij ons te komen - centrum 3km