Camperpark Blankenberge

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

Nibi-2020

jan 2026

cp zeer ok. als je wil vind je altijd wel iets negatief !! voor de mensen die aan deze cp iets negatief vinden , wegblijven zou ik zeggen dan heb ik altijd plaats😂

Bowdigi

dec 2025

Goed gelegen aan de hoofdbaan, waar je geen last van hebt, dichtbij Supermarkt, Sealife, Bowling, Tennisbanen, zwembad en meer. Centrum vlot te voet te doen (slechte trottoirs wel). Camperplaats zelf zeer ok, sanitair warm en zuiver, jammer genoeg beperkt en gemengd. Vandaag voor de 1st keer wachten aan douche. Al de rest m.i. ok, ja lampje meer op de cp mag wel, is idd heel donker. Aan het hotel kan je naar de brasserie en lekker eten.

nov 2025

als het donker is aan de inkom van het camperpark niets verlichting de prijzen 22 € per nacht klopt niet is 27 € + nog is 2,5 € voor hond de rest laat ik aan jullie over mij zien ze hier niet meer terug

Koning Albert-I-laan 81

8370, Blankenberge, België

Camper Park Floréal is gereserveerd voor campers - locaties in groene omgeving - dicht bij treinstation en kusttramlijn - toegang Holiday Club gratis - zeedijk, strand en duinen 6oom - Paasvakantie, Hemelvaart en Pinksteren aangepaste prijzen - centrum 500m

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug

1 sep t/m 31 dec

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!