Camping Tolmzant

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

DuSoleil

jun 2025

Om op de camperplaats te komen moet je door de nauwe straatjes met de vele hobbels van de camping. sanitairgebouw schoon en heel mooi. De beheerder vriendelijk maar gaf al aan dat de camping niet is ingericht voor campers.

Reij1

sep 2024

Grote camping op 1km lopen van mooi zandstrand en 2,5 km lopen van centrum De Haan. Op de camping vooral (honderden) oude stacaravans in smalle straatjes. Camper veld ca 20 plaatsen. Camper op beton, daarbij ruime grasplek om buiten te zitten. Groot en vrij nieuw sanitair gebouw, schoon. Douchen met muntje, ook afwassen betaald. Heel rustig eind september. Fietsen naar Brugge over fietsroute.

Dorien1986

aug 2024

Wij komen hier graag heen. Propere plaatsen op beton, met elk een stuk gras. Alle voorzieningen op de plaats. Heel proper sanitair. Door de mooie bosduinen vlak aan het strand en dicht bij een tramhalte. Had gemaild voor een plekje dit weekend, geen plaats... Jammer, maar een dag later kreeg ik een mailtje dat er last minute nog een annulatie was en dat we nog terecht konden als we dat wilden. Vlotte communicatie via mail. Wij komen zeker terug!

Groenestraat 53

8421, De Haan, België