Camping Kindervreugde

• Honden toegestaan

• Stroom

sacaulier

sep 2025

een tip: parkeer je camper voor het inchecken langs de straatkant. het kan zijn dat je naar het tweede kunt rijden (wat makkelijker is). dit bespaart je een hoop manouvreerwerk. De ontvangst was bijzonder vriendelijk en de sanitaire voorzieningen zeer goed onderhouden. ‘s Nachts was het ook heel rustig & donker/zaklamp nodig Je hebt de kusttram op een kilometer van de camping om de kust te bezoeken en je zit op wandelafstand van Plopsaland.

chillonwheels

aug 2025

ruime plaatsen, goede ligging kort aan de kust. proper sanitair tip: ga eerst naar receptie zonder camper, dit voorkomt veel frustatie van verplaatsing.

joolscummings67

jul 2025

We hoopten er één nacht te verblijven vóór onze veerboot terug naar het Verenigd Koninkrijk, maar toen we op een donderdagmiddag aankwamen zonder reservering, kregen we te horen dat er nog één plek was en dat de prijs 46 euro zou zijn voor twee personen en twee honden! We hadden het gevoel dat ze ons probeerden op te lichten, want de prijs op de site was 29 euro. We sliepen liever aan de kant van de weg dan zo'n hoge prijs te betalen. Echt een 1-sterrenrecensie.

Langgeleedstraat 1

8660, De Panne, België