prima nieuwe camperplaats met de aanuit app. mooie omgeving
Verzorgde plaats aan Bloso domein Kattevennen - bij aankomst melden - open tot 19u - wel parkeren maar na 19.00 uur geen stroomvoorzieningen - centrum door bos ca 2,7km
Planetariumweg 19
3600, Genk, België€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima nieuwe camperplaats met de aanuit app. mooie omgeving
De charme van de oude camperplaats is helaas verdwenen met de komst van de nieuwe,kale,trieste splinternieuwe camperplaats voor kleine campers < 8 meter. Men kan wel nog gratis staan met mini campers, zonder voorzieningen maar lozen van grijs water is onmogelijk geworden,ook betaald water vullen is voor deze onmogelijk omdat deze voorzieningen achter de bareel zijn. Men staat werkelijk in de showroom op een grote parking met heel veel wind.
lees meer0 sterren. Wij hadden ons van thuis aangemeld op de app en we dachten dus dat we gereserveerd hadden. Bij aankomst bleek alles volzet. We kunnen ook de app niet stop zetten. Hopelijk ons geld niet kwijt.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
prima nieuwe camperplaats met de aanuit app. mooie omgeving
Planetariumweg 19
3600, Genk, België50° 57' 28" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet